fbpx

Lämpöpumppujen asennukset

Teemme lämpöpumppujen asennukset avaimet käteen -periaatteella.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asentaminen on meille jokapäiväistä työtä ja Hämeen LVIS-talo on TUKES:in rekisteröimä kylmäainetoiminnanharjoittaja. Asennamme edustamamme ilmalämpöpumput aina ”avaimet käteen” -periaatteella. Huolellinen asennuksen suunnittelu ja oikeat työmenetelmämme ovat avainasemassa ilmalämpöpumpun moitteettoman toiminnan kannalta.

Teemme ilmalämpöpumppujen asennukset aina ”avaimet käteen” -periaatteella

Myymme ja asennamme myös huoneistojen, toimistojen ja ATK-tilojen jäähdytyslaitteita. Lisäksi toimitamme eri tarkoituksiin sopivia siirrettäviä jäähdytyslaitteita. Edustamme ja asennamme alan johtavia, korkealaatuisia laitteita. Tällä hetkellä Mitsubishi ja Panasonic tekee alan johtavat laitteet.

Mikäli harkitset ilmalämpöpumpun hankintaa, ota yhteyttä, niin teemme räätälöidyn kilpailukykyisen tarjouksen edustamistamme tuotteista asennettuna.

Muistathan myös, että yksityisasiakkaamme voivat hakea kotitalousvähennystä tekemämme asennustyön osuudesta.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus

Hoidamme ilma-vesilämpöpumppujen ammattiylpeydellä. Ilma-vesilämpöpumppu on useille varsin vieras lämmitysjärjestelmä. Siitä huolimatta sen asennusten lukumäärä on lähtenyt parin vuoden aikana huikeaan kasvuun.

Nykyaikaisilla ilma-vesilämpöpumpuilla saadaan pienennettyä lämmityskustannuksia jopa 50 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna.

Puhtaalla matematiikalla: mikäli kodin tai kiinteistön aikaisempi energialasku on ollut esimerkiksi noin 2 000 euroa vuodessa, kustannukset ovat ilma-vesilämpöpumpun asennuksen jälkeen noin 1 000 euroa.

Toisin kuin maalämmössä, ilma-vesilämpöpumppu ei tarvitse porakaivoa eikä maalämmön keruuputkistoa, vaan ulkoyksikkö kerää energiansa ympäröivästä ilmasta. Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu ainoastaan vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Saneerauskohteissa vanhaa lämmitysjärjestelmää ei tarvitse purkaa, vaan se voidaan jättää kovimpina pakkasjaksoina tarvittavan energian tuottamiseen.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna on pumpun ja talon koosta riippuen 8 000 € – 20 000 €. Kotitalousvähennyksellä lopullinen hinta jää 7 000 € – 18 000 € välille.

Kuinka paljon ilma-vesilämpöpumpulla voi tulla säästöä?

Ilma-vesilämpöpumppu tuo sinulle 50 % – 70 % säästöt lämmityskustannuksissa. Eli rahallisesti katsottuna 1 000 € – 2 000 € säästöjä joka vuosi pumpun n. 25 käyttövuoden ajan, joten ilma-vesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin 5-7vuoden aikana.

Kuukausittaiset säästöt voivat olla jopa 200 euroa. Periaatteessa on siis mahdollista, että saat pumpun kotiisi asennettuna täysin ”ilmaiseksi”, koska voit hankkia pumpun osamaksulla alkaen 190 €/kk. Tällöin pumpun tuomat säästöt (n. 100 € – 200 €/kk) kattavat pumpun hankintakustannukset joko lähes kokonaan tai täysin kokonaan.

Ilma-vesipumpun hankinta on myös luonnon kannalta ekologinen teko. Pumppu pienentää hiilijalanjälkeäsi jopa yhtä paljon kuin 30 000km ajava yksityisautoilija saastuttaa ympäristöä.

Ja mikä hienointa, ilma-vesilämpöpumppu tietenkin nostaa kiinteistösi myyntihintaa jopa laitteen hankintahinnan verran. Se on siis parhaita sijoituksia, joita omakotitaloasuja voi tehdä.

Miksi et hankkisi ilma-vesilämpöpumppua jo tänään? Jos haluat kuulla pumpun hinnan juuri sinun kotiisi, teemme mielellämme maksuttoman arviokäynnin.

Ota yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, alla olevasta on apua.

Lentolantie 20
36220 Kangasala
Luotettava Kumppani