fbpx

Ketä me olemme?

Mikä meille on tärkeää?

Hämeen LVIS-talo on ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysjärjestelmiin keskittyvä yritys. Teemme lämmitysjärjestelmän vaihdon tai lisäyksen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen.

 

Luotettavuus

Toimintamme perustana on luotettavuus. Luotettavuutta takaamassa on reipas, ammattitaitoinen ja vastuullinen asentajatiimi, joka ei jätä asiakasta yksin myöskään hankinnan jälkeen. Huolehdimme järjestelmän huollosta ja energiatehokkuudesta tarvittaessa koko sen toimintakaaren ajan. Näin varmistamme järjestelmälle mahdollisimman pitkän käyttöiän. Hintamme, aikataulumme, sekä työn ja tuotteen laatu ovat aina pitäviä.

Vastuullisuus

Pitkän aikavälin tavoitteenamme on toimittaa ja asentaa mahdollisimman ilmastoneutraaleja laitteita ja ratkaisuja. Isoa ilmastohaastetta ei toki ratkaista yksittäisellä teknologialla tai teolla, mutta uskomme pienilläkin teoilla olevan vaikutuksensa. Haluammekin olla kaikessa työssämme ja toiminnassamme mahdollisimman hiilineutraali yritys. Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, EU-sertifikaatit täyttäviä ja Tukesin hyväksymiä laitteita, joissa on mahdollisimman pienet päästöarvot.

Ota yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, alla olevasta on apua.

Lentolantie 20
36220 Kangasala
Luotettava Kumppani